dimecres, 7 de maig del 2008

Llibertat Franky!








Per més que soni increïble, aquesta és la única noticia que he trobat que parlés del tema. Ni al Vilaweb!, ni a la versió digital del Periódico, ni a l’Avui, la vanguardia, el punt,... i continuaria la llista.... Cap! Ni un en feia referència... Es veu que haver-hi dos paios enfilats a 130 metres, a dalt de la Sagrada Família; protestant contra l’empresonament injust d’una persona que forma part activa de l’esquerra independentista, NO ÉS NOTÍCIA...
Lamentable! Tot em sembla lamentable, des de la persecució i criminalització d’una opció política com és l’esquerra independentista, els ulls grossos que en fa el “germà-pare” ERC, la manipulació dels mitjans de comunicació (a tv3 es refereixen als joves com a antisistema), l’omissió dels mateixos (que encara és pitjor), i la governabilitat d’aquest país, Catalunya! Em venen ganes de dir a tots que són uns pallassos! I que no es pot excusar tot en que ara governa el PSC (sucursal del PSOE a Catalunya).
Si els nostres representants no són capaços de defensar-nos d’una justícia espanyola, opressora cap a tot lo català. Què haurem de fer? Aquest nanu, des de fa més d’una setmana, està empresonat a can brians amb una condemna a sobre de més de dos anys! Per ultratge a la bandera espanyola. Havent arribat els recursos a lo més alt, inclús al consell de ministres, que en va refusar l'indult.
Ultratge? Una bandera, que tindrem la opció de sentir nostre o no, oi? Podem considerar (si més no pel balanç històric) que ens és imposada, no? Doncs, on és la vena reivindicativa? I la identitària?
Sempre les maleïdes banderes... la llàstima és que els “pilars” que sustenten la catalana no permeten aixoplugar-hi als catalans, contra aquesta desproporció de la justícia espanyola.
Per cert, m’agradarà veure on acaba l’alcalde d’Andratx...

5 comentaris:

Van Banet ha dit...

Bé, sembla que apareix algun indici de queixa... Així ha obert el seu programa en Basté a Rac1.

http://www.e-noticies.com/pop/multimedia/?iddoc=38275&indice=0

Anònim ha dit...

Merda de país! ja n’hi ha prou d’estupideses, de perdre el temps amb les espanyes. No hi ha res a fer, cap iniciativa civilitzada pot funcionar amb una espanya taurina especialista en torejar-nos i riures de nosaltres m’entres agonitzem pagant i pagant. Ara que, qualsevol manifestació una mica reivindicativa, se la tracta (fins i tot des dels sopla polles d’aquí) com a un nivell negligent i casi de terrorisme.

Ni un estatut aprovat pel parlament català i referendat pels ciutadans, amb tot el desgast de país que ha suposat, de crisis,.. tot, perquè? Perquè vagin sortint ara els barons del PSOE i ens expliquin que el finançament descrit a l’estatut no és viable, ni sostenible per l’estabilitat d’espanya, i que en temps de resecció econòmica no es pot ser així d’egoista, i la solidaritat amb tots els espanyols és el que prima... (això després de totes les retallades que va tenir).

Ens prenen per idiotes o què?

Per més colmu, som nosaltres els insolidaris, i els qui se’ns ha de cridar a la calma, com si fóssim els neguitosos en un debat, i ells els asserenats. En bona part és així, però la serenitat va amb qui té la clau de la caixa, i per tant la seguretat en ell mateix.

N’estem farts! Algú ho hauria de dir ben clar. Potser els 25 diputats del PSC, que de poc serveixen a Catalunya. I els seus votants! Que, sino vaig errat, paguen peatges com tothom, i tenen les mateixes llistes d’espera als hospitals i escoles públiques... Aquest estat d'opressió i submissió em recorda més al tracte d’uns colonitzadors, oprimint les conquestes, que a un país d’occident tractant i considerant civilitzadament com a riquesa interna la diversitat cultural.
I estem a l'Europa del segle XXI...

Mikelee ha dit...

Segueix la campanya d'accions per l'alliberament d'en Franky.
Tres joves s'han pejat del pont de la B-23 a Sant Just Desvern.

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080508/53462073198.html

Certament és increible que s'anomeni que vivim en un Estat de dret, quan el moviment independentista és jutjat amb un raser diferent.
Com ja va passar amb el cas de l'exèrcit del Fènix, un nen de 14 anys a l'audiència nacional per enviar una carta demanant l'etiquetatge en català.

Està totalment fora de lloc, i fa que cada dia que passa pensi que poca cosa tenim a fer amb aquesta espanya que només fa que engatussar-nos. I se suposa que la Generalitat i el govern d'espanya són governs amics... però la realitat és que al carrer Nicaragua estant a 4 potes deixant-se perforar analment per Ferraz.

Amb espanya no hi ha res a fer, quan obrirà els ulls el poble català?

Van Banet ha dit...

La web de suport al jove jutjat d’una forma totalment desproporcionada i empresonat injustament a can brians, és aquesta:


http://www.llibertatfranki.org/

Mikelee ha dit...

Adeu Espanya, jo vaig tirant.