dijous, 14 de maig del 2009

Lamentable TVE!

Exel.lent exemple el vídeo aquest que deixa en evidència la intenció maquiavèl.lica de TVE a l’hora d’emetre la sortida del rei i la conseqüent posada de l’himne espanyol ahir a Mestalla.


Les imatges parlen per si soles. Lo fort és que intueixo que a catalans i bascos ja no ens ofèn aquesta manipulació, sabem el que hi ha i la manera de funcionar dels espanyols, el que ens sap greu és veure el tracte d’engany constant que te el govern espanyol (i les seves eines comunicatives/propagandístiques) cap l’immensa majoria d’espanyols. A mi no em tracten d’idiota, amb aquesta actitud s’ho diuen a ells mateixos i ho diuen a la seva gent.

I sort que el govern Zapatero es troba en minoria i els diaris de dretes han destapat el cas, sino això entre els uns i els altres ho tapen i aquí no ha passat res.

Aquesta actitud denota, i no fa més que alimentar, la consciència a nacions com Catalunya o Euskal Herria, que amb Espanya no hi ha res a fer.

I és que realment, no hi ha res a fer... sino pareu un moment a reflexionar sobre l’odissea completament irracional de l’estatut català. Uf! Que feixuc!!!

1 comentari:

Van Banet ha dit...

TVE destitueix el director d'esports Julián Reyes per censurar la xiulada al Mestalla...
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3583452&p_edi=General

Home, ja és algo...