divendres, 8 d’agost del 2008

De vacances, i a l’espera del festival Acústica ‘08

Vacances; viatjar, descansar, dedicar-se a un mateix el temps que la resta de l’any no és viable dedicar-se... Sortir, conèixer, llegir, veure, beure, riure, compartir, pintar un quadre... Les vacances porten implícits tots aquests registres i comportaments, més lliures o “aventurers”, gaudir de les coses bones de la vida. És una actitud que molts de nosaltres l’entenem com eventual, i encaixonada als períodes de vacances... Però també es pot viure així, d’acord que sempre hi haurà la feina, responsabilitats o lligams,... però això també pot ser una “aventura” tot depèn de fins on fem arribar els nostres somnis.
I de com ens administrem el temps, esclar... que n'és de valuós el temps!

Esperarem amb candaletes el festival Acústica, sense dubte l’aconteixement cultural més dinàmic i profitós que s'esdevé al calendari anual de la ciutat de Figueres.
Ai! si l'embarraca't de les fires i festes de la Santa Creu, s'hi assemblés una mica...

1 comentari:

Van Banet ha dit...

Per cert, avia’m avui els Xinos amb què ens delèiten... potser no seran uns grans jocs, ni una gran democràcia el país on es desenvoluparan, però estic convençut que serà l’acte inaugural d’uns jocs olímpics més espectacular de la història. Quines ganes de veure’l!
A les 8 i 8 del 8 del 08 del 2008... jajaja, vaya tela!